Lancering: Toegangscontrole voor Kempengemeente

Afvaloverzicht.nl verzorgt de toegangscontrole van milieustraten voor de Kempengemeenten. Door de toegangscontrole kan worden nagaan of bezoekers hun afval naar de betreffende milieustraat mogen brengen. De medewerkers van de milieustraat scannen milieupassen met behulp van digitale scanners. De registratie van deze mutaties worden direct in Afvaloverzicht.nl verwerkt.

Met de toegangscontrole wordt ook het aantal bezoekers per dag geregistreerd. De milieustraat kan op deze cijfers bijsturen door bijvoorbeeld op een drukke dag het inzet van personeel te verhogen. De toegangscontrole maakt ook het aantal stortingen en hoeveelheden fracties zichtbaar. Op grond van deze gegevens kunnen de gemeenten en afvalinzamelaars een stevige basis vormen voor het opstellen van een kosten/batenoverzicht of afvalbeleid.

Naast de elektronische toegangscontrole op milieustraten, bieden wij ook meerdere modules voor bijvoorbeeld de elektronische toegangscontrole van ondergrondse containers aan. De automatiseringsmogelijkheden op het gebied afval zijn oneindig. Neem contact met op met onze consultants voor meer informatie op 045 – 7440445 of 085 – 2735263